Gegevens

16 jul, 2023

Meer nieuws

Vacature Leden dorpskernadviesraden Stichting Windfondsen Dronten

Vacature Leden dorpskernadviesraden Stichting Windfondsen Dronten

In de gemeente Dronten komen twee nieuwe windparken: Windplan Groen enWindplanblauw. De initiatiefnemers van deze windparken geven een deel van de inkomstenterug aan de omgeving door storting van een jaarlijkse bijdrage in een fonds.De bestedingsdoelen zijn het...

Ontwerp van het logo

Ontwerp van het logo

Het bestuur van Stichting Windfondsen Dronten heeft via Brandsupply een prijsvraag voor een logouitgezet. Hierop kwamen meer dan 50 reacties binnen. Uiteindelijk heeft het bestuur gekozen vooreen fris tweekleurig logo dat herkenbaar en duidelijk is over welk gebied...

Opdracht aan Hyperfix voor bouw website

Opdracht aan Hyperfix voor bouw website

Op 31 juli 2023 ondertekenden het bestuur van Stichting Windfondsen Dronten met Kasper van deWeg van Hyperfix een overeenkomst over de bouw van de website. Het bestuur vindt het belangrijkom zoveel mogelijk zaken te doen met (jonge) ondernemers in de gemeente Dronten.