Opdracht aan Hyperfix voor bouw website

28 aug, 2023

Op 31 juli 2023 ondertekenden het bestuur van Stichting Windfondsen Dronten met Kasper van de
Weg van Hyperfix een overeenkomst over de bouw van de website. Het bestuur vindt het belangrijk
om zoveel mogelijk zaken te doen met (jonge) ondernemers in de gemeente Dronten.

Meer nieuws

Vacature Leden dorpskernadviesraden Stichting Windfondsen Dronten

Vacature Leden dorpskernadviesraden Stichting Windfondsen Dronten

In de gemeente Dronten komen twee nieuwe windparken: Windplan Groen enWindplanblauw. De initiatiefnemers van deze windparken geven een deel van de inkomstenterug aan de omgeving door storting van een jaarlijkse bijdrage in een fonds.De bestedingsdoelen zijn het...

Ontwerp van het logo

Ontwerp van het logo

Het bestuur van Stichting Windfondsen Dronten heeft via Brandsupply een prijsvraag voor een logouitgezet. Hierop kwamen meer dan 50 reacties binnen. Uiteindelijk heeft het bestuur gekozen vooreen fris tweekleurig logo dat herkenbaar en duidelijk is over welk gebied...

Huurovereenkomst getekend

Huurovereenkomst getekend

Op 28 juli 2023 ondertekenden het bestuur van Stichting Windfondsen Dronten met Koos in ’t Houtvan Kwoot een overeenkomst over het gebruik van vergaderruimte voor de bestuursvergaderingen.Het bestuur is Kwoot zeer erkentelijk voor de medewerking aan Stichting...